Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
Support 3xforum.ro / Aiureli / Nu inteleg o chestie pe 3xblog.ro Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Deci mi-am facut un alt blog , pentru ca in afara de , mai aveam cam 5-6 bloguri , si nu inteleg de ce mesajul de activare blog este in limba romana , pentru ca nu cred ca exista nestiutori ai limbii romane , care au sau vor sa-si faca blog pe 3xblog.ro
Citez pentru exemplificare ce imi apare :
To activate your blog, please click the following link:
After you activate, you will receive *another email* with your login.
After you activate, you can visit your blog here:

Alta nelamurie este legata de recuperarea parolelor , mai exact cred ca ar trebui ca la optiunea " Ai uitat parola ? " sa putem baga o adresa de e-mail si sa ne trimita la adresa aia datele cu care suntem logati pe blog , si eventual si linkul catre blogul respectiv !
Eu spre exemplu , la aproape 200 de adrese de e-mail pe care le am , aproape toate pe yahoo , nu mai stiu ce si cum !
Facusem si un script care se loga automat , dar yahoo m-a blocat , nu numai de pe IP-ul asta , dar a blocat DEFINITIV posibilitatea de logare de pe adresele cu care m-am logat cu ajutorul scriptului , de nu mai pot sa folosesc multimessengerul de la yahoo , ca ma blocheaza automat !


PS : Trebuie sa precizez ca scriptul era gata facut , dar eu l-am mai modificat un pic , mai exact l-am aranjat nitel , ca era prea labartat !


pus acum 16 ani
   
maleficus
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
dude...considera ca  te conectezi cu boti pt flood si atata timp cat ai  ip ala nu mai poti sa te loghezi cu mai mult de un cont

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
NU am mai putut sa ma conectez aproape o zi intreaga , dupa asta , nici de la un alt ISP-ist !
Eu nu am facut flood , si scriptul ma loga de pe ip-uri diferite , ISP-isti diferiti , nu inteleg cum si-au dat seama ca sunt eu !
Aproape o luna m-am logat pe contul de yahoo , numai dupa incercari nenumarate , chiar daca usernameul si parola erau corecte , ma tineau cam 10 minute in please wait , si dupa aia imi ziceau sa mai bag o data usernameul si parola , pentru ca sa ma conecteze cam in cinci minute !
Am schimbat si IP-ul , m-am conectat cu un zapp , si tot asa faceau !
E bine ca acuma , 3xforum.ro , nu mai este in categoria spamerilor consacrati , pentru ca inainte din zece e-mailuri primite de la webmaster.3xforum.ro , trei ajungeau in bulk , desi am bagat adresa in lista mea de prieteni !
Acum , numai unul din zece e-mailuri primite de la 3xforum.ro , ajunge in bulck , desi saptamana trecuta am gasit patru , unul dupa altul !
Cred ca s-au tinut de mana , si nu s-au mai putut desparti sub nici o forma !
Chestia asta cu raritul bulckurilor , sa fie din cauza faptului ca acuma cand te inregistrezi ca user nou , spre exemplu pe , sau , iti apare ca mesajul este trimis de mailer , sau dupa caz , mailer , de imi vine sa cred ca este gata sugetia userilor de a  avea fiecare user o casuta de e-mail de genul butelie*horoscop.3xforum , sau dupa caz , maleficus@*** ! 
Uitai sa scriu ca in loc de * trebuie sa intelegeti @ !

Modificat de butelie (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la