Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. Profile
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Support 3xforum.ro / Alte cereri / TOP 3xforum.ro Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Eu cred ca ar trebui sa existe un top 3xforum.ro , unde sa vedem TOTI ce trafic are fiecare forum !
Chiar daca romaniainedit , sau alte forumuri o sa fie in frunte , consider ca ar fi o chestie utila acest clasament , ca sa vedem cum sta fiecare forum in clasament !
Si niste sageti , care sa indice pozitia , mai exact sageata verde pentru urcare in top, rosie pentru coborare , si galbena pentru stationare !
In felul acesta , vizitatorii ar avea ocazia sa vada cat este de interesant pentru useri acest forum !
Si ca tot sunt la propuneri , propun ca la , sa apara categoriile in ordine alfabetica , pentru ca apar in ordinea in care au fost adaugate , cel putin eu asa presupun !
Ma bucur ca dupa alexa.com , 3xforum este pe pozitia 1522 !
Eu cand am verificat am crezut ca www.***.3xforum.ro este pe pozitia asta , si m-am mirat imediat , dar am constatat ca 3xforum.ro , ocupa aceasta pozitie de prestigiu !


pus acum 16 ani
   
maleficus
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
ba idiotule,esti un spamer si aia vei ramane.propun sa iei un ban pe suport,da' gigi sigur nu ti-l va da pt ca ai nijte forumuri de kkt cu care faci si tu ceva trafic

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
sharky25k
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
de acord cu maleficus asta nu a fost o propunere a fost o publicitate si este si intensiva(e plin forumul de aceste postari) si de aici rezulta un spam

pus acum 16 ani
   
hT
Membru

Din: Rromania
Inregistrat: acum 17 ani
asta cam asa e butelie...in unele posturi chiar ai dreptate,stii tu ce zici...dar faci tu ce faci si tii "pui pe toti in cap" ...

_______________________________________
HelpTeam.3xForum.Ro - Oferim ajutor userilor si detinatorilor de forumuri 3X

pus acum 16 ani
   
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Eu nu am facut o propunere la vrajeala pentru ca nu mi-am postat toate forumurile ( peste 20 ) , ci am facut o propunere pertinenta , pentru ca eu cred ca este nevoie de un asemenea clasament zilnic , deoarece a crescut numarul forumurilor , si chiar si forumurile astea mai mici sau nou venite , vor sa stie si ele ale catelea sunt !
S-a bagat chestia aia in panoul de administrare , adica apare afisat cate vizite sunt , dar aceste date nu sunt disponibile pentru publicul larg , pentru ca daca un user vrea sa se inscrie pe un forum de hacking , ca sa mai invete si el una , alta , se inscrie la un forum care are un mare numar de useri inscrisi , numarul de useri din pacate nu reflecta activitatea forumului  , pentru ca spre exemplu , www.*** , ca de altfel si forumul frate , mai mare , duc o politica activa de atragere a vizitatorilor in detrimentul inscrierilor pe forum , pentru ca eu sunt absolut convins ca un vizitator caruia i-a placut forumul , il v-a mai vizita , si chiar il v-a recomanda !
Nu poti sa minti userii si sa-i determini sa se inscrie doar de dragul de a avea niste useri care intra numai la pasti si la craciun ca sa se spovedeasca ! 


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la