Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
Support 3xforum.ro / Aiureli / am primit un ban !! Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
hugo_boss
Vizitator



SALUT!!!AM o nelamurire am primit un BAN pe acest site shi as dori sa stiu cum sa procedez cum pot sa iau legatura cu vreun admistrator:-?sa aflu macar pe cat timp lam primit .SAU DACA NU CUMVA E BAN DEFINITIV SHY NU KIAAR NU MAI AM CE FACE ABSOLUT NIMIK:x:x:x.ORICUM MULTZUMESCK MULT!!!

pus acum 17 ani
   
justdrugz
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
hugo ... a fost un user inregistrat va dau la m*** ... cred ca tu erai ... pentru altceva ... nu aveai cum sa iei ban !!! asteapta raspuns-ul adminului

_______________________________________
Promovare WEB
3GP
News, Stiri, Telefoane

pus acum 17 ani
   
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Administratorul acestui site stie foarte bine cum sa administreze un site ! Ca dovada a infiintat categoria AIURELI , pentru a nu mai sterge postarile care nu se incadrau la nici o alta categorie ! In plus topicurile la care s-a raspuns sau care incep sa genereze flameuri  sunt inchise si cu asta se rezolva problema ; fara ban , fara avertismente , fara alte incidente !
Probabil ai primit ban pe nume ! Daca este adevarat ca te-ai inregistrat cu cuvinte obscene , atunci probabil ca il meriti ! Poti sa pui un finger , sau mai multe ca sa exprimi anumite sentimente !



pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la