Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 19 ani
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Support 3xforum.ro / Intrebari legate de administrare / Copyright Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
Vlad_tudor
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Buna ziua,
Va rog sa stergeti urmatorul TOPIC:


Am printscreen deja, am contactat ORDA, Uniunea Editorilor din Romania si AER.

Vlad TUDOR
Director L&S INFO-MAT


pus acum 12 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Bună ziua,
Un printscreen nu este o dovadă deoarece oricine poate face un fake printscreen.

Puteți reclama doar postările care cuprind lucrări ale căror drepturi de autor le dețineți, nu întregul topic (v. cazul SUA care a fost dată în judecată pentru că închis ÎNTREGUL megaupload, în loc de exclusiv partea cu probleme).

Declarația de aici că ați fi Vlad Tudor, directorul INFO-MAT, nu poate fi probată deoarece oricine poate face un user cu numele cuiva și să vorbească chipurile în numele respectivului.

Cele două postări care POATE conțineau ce vreți să reclamați (nu s-a putut verifica, deoarece în postări erau doar două miniaturi cu coperți, nu și conținutul cărților) au fost șterse deoarece erau demult expirate. În urma acestei măsuri nu mai aveți justificare pentru a cere ștergerea topicului în întregime și nici acțiune în continuare, deoarece reclamația dv. este rezolvată.


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 12 ani
   
Vlad_tudor
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Buna ziua,

Domeniul 3xforum.ro nu este reprezentat de nimeni oficial, deci nu am avut cum sa iau legatura telefonic, aceasta fiind unica solutie...
Va multumesc pentru stergerea legaturilor, insa asa cum am precizat, a fost instiintata UER, deci probabil veti avea aceleasi probleme si cu celelalte edituri, um ar fi Editura ART, etc. Sunt carti recente care sunt la vanzare.
Sper pt. dvs. ca si ei sa se multumeasca tot cu atat.

Cu stima,
Vlad TUDOR


pus acum 12 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
De fapt, prim mesajul meu vă informam pe dv. și pe 3XForumAdmin cum stau lucrurile.

Noi nu am avut nicio problemă generată de reclamația dv., iar ștergerea a fost determinată, cum am spus, de faptul că erau expirate.

Vă faceți iluzii dacă credeți că împiedicând circulația materialelor veți obține câștiguri sporite din cartea școlară. Să vă explic.

Legea drepturilor de autor specifică explicit că „Sunt permise, fără consimțământul autorului si fără plata vreunei remunerații (...) reprezentarea și executarea unei opere în cadrul activităților instituțiilor de învățământ, exclusiv în scopuri specifice și cu condiția ca atât reprezentarea sau executarea, cât și accesul publicului să fie fără plată;”. Oricând se poate spune că copia xerox, scanul etc. a cărții școlare sunt destinate folosirii în procesul de învățământ. În plus, cadrelor didactice LE ESTE INTERZIS să oblige elevii/studenții SĂ CUMPERE cartea. Elevii/studenții pot face rost de carte pe ce căi pot (de exemplu xeroxând cartea împrumutată de la bibliotecă ), chit că pe contracopertă este pusă dorința editurii de a nu fi reprodusă. În acest caz acea mențiune se aplică la difuzarea comercială și la plagierea conținutului, ceea ce nu este cazul pe forum.

Cât despre banii care s-ar cuveni autorilor, aceștia scriu cărțile școlare ca să aibă lucrări publicate la CV, să poată promova. Banii care le ies sunt strict din tirajul distribuit școlilor de MECTS. Nici ei, nici editurile de carte școlară nu pot spera la alți bani, obținuți din vânzări în librării, chit că ar vrea. Deci, câți bani obțineți de la MECTS ca client politic, atâția veți avea.

Însă puteți continua să vă luptați cu morile de vânt. Cărțile tot se vor distribui, în arhive private (parolate) și prin linkuri private. Nu le veți găsi cu Google, iar fără Google vă veți consuma extrem de mult timp. Și în final veți primi răspunsul de mai sus, că sunt materiale didactice, liber de reprodus în procesul de învățământ (că, dacă stai și te gândești, alții n-au ce face cu ele).

Răspunsul este adresat și celorlalte edituri de profil.
O zi plăcută.

LE: Am corectat o deficiență a textului de mai sus dată de softul 3xmedia: secvența ă) apare așa:  ă

Modificat de 80Inanna (acum 12 ani)


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 12 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
domnule vlad tudor , sa va traduc pe scurt ce avrut sa va transmita 80Innana:dupa parerea ei sunteti o intruchipare a omulului negru,a raului absolut(ca de`,va permiteti sa faceti afaceri cu statu`-si mai ales cu guvernu` asta portocaliu injurati de hoti,pardon toti);si in "nesimtirea" dvs mai indrazniti sa cereti sa vi se respecte munca,efortul depus si banii investiti de oamenii care au lucrat la acele manuale.unde va treziti domnule vlad tudor?in america?in franta?acolo unde sunt respectate drepturile de autor?)
AAA,si sa nu uit,sa le propuneti "nesimtitilor de la metcs sa oblige naibii dascalii sa le cumpere tuturor elevilor manuale,daca vor ca acestia sa invete ceva;ca ei nu au nici timp ,nici bani,ca sunt prea ocupati cu "libertatea de exprimare si de circulatie a informatiei" de pe siturile de descarcat pornografie si filme moca  )


pus acum 12 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
@Ed_Reloaded: Da, știu că tot „pupați” forumul romania-inedit. Mulțumim pentru reclama constantă.

În Românica este exact cum spuneți: MECTS și conducerile unităților de învățământ obligă dascălii să pună la dispoziția studenților GRATIS cărți scrise de ei. Adică îi obligă să obțină și să execute contracte de cercetare, din care să facă bani, cu care să finanțeze tipărirea cărților pe care tot ei le scriu, iar apoi să le distribuie GRATUIT, că-i bagă la pușcărie dacă cer bani pe aceste manuale scrise de ei și tipărite pe cheltuiala lor, cum a pățit d-na Gontean. Iar „justificarea” conducerii este exact asta: nu le DAI cărți, n-au din ce învăța, vei avea rezultate slabe, ca urmare îți vei pierde postul.

De asemenea, prin proiectele „Campus Virtual” dascălilor li se cere să pună pe net liber și gratuit cărțile scrise de ei. Astfel scapă măcar de daravela tipăririi.

Deci la asta trebuie să se aștepte editurile de carte școlară, indiferent de situația de pe forumul romania-inedit.


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 12 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Alina Gontean nu are nicio legatura cu subiectul de mai sus.ea a fost condamnata pentru luare de mita si abuz in serviciu pentru niste fapte la care nu exista niciun dubiu ca sfidau legea penala.

....Adriana Gontean, fosta sefa de lucrari la catedra de anatomie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" (UMF) din Timisoara, isi va petrece urmatorii 10 ani in puscarie, dupa ce Tribunalul Timis a declarat-o, ieri, vinovata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Gontean este protagonista unui scandal de proportii, declasat, in vara anului 2003, de mai multi studenti indieni care invata in cadrul prestigiosului institut de studii superioare din Banat. Acestia au acuzat-o ca le-a conditionat trecerea examenului de anatomie de plata unor sume in valuta sau cadouri costisitoare.

Sentinta pronuntata ieri a cazut ca un trasnet, uluind lumea universitara timisoreana, in conditiile in care Gontean a fost, initial, condamnata de acelasi Tribunal Timis, la 14 iulie 2004, la cinci ani de inchisoare. Ulterior, Curtea de Apel Timisoara a casat hotararea primei instante si a trimis dosarul spre rejudecare inapoi la tribunal. Dupa reluarea de la zero a intregii cercetari judecatoresti, magistratii Tribunalului Timis au concluzionat ca faptele pentru care fostul profesor universitar a fost pus sub acuzatie sunt extrem de grave, dubland, practic, pedeapsa data initial. "Cazul Gontean" a devenit celebru in urma cu aproape trei ani, fiind o premiera absoluta in invatamantul universitar romanesc in ceea ce priveste demascarea unor fapte de coruptie din acest sistem. Potrivit fostului PNA (actualmente DNA), in perioada 2001-2003, Gontean a profitat de functia sa pentru a obtine sume mari in valuta si bunuri de valoare. In schimbul acestora, ea a favorizat 60 de studenti indieni pentru a trece examenele la materia pe care ea o preda sau pentru a primi note mai mari decat cele pe care acestia le meritau in realitate. Studentii au declarat ca, pentru a lua examenele, erau obligati sa "cotizeze" cu sume cuprinse intre 100 si 400 de dolari. Mai mult, ei spun ca intrarea in examen le era conditionata de cumpararea unui manual de anatomie redactat in limba engleza de Adriana Gontean, la preturi de cateva ori mai mari (100 de euro volumul!) decat cele practicate in mod curent. Investigatiile declansate au mai scos la iveala ca, in perioada anului universitar 2002/2003, dr. Gontean le-a impus studentilor straini sa achite, in contul unei societati cu raspundere limitata din Timisoara, unde asociat era sotul sau, contravaloarea unor materiale consumabile (hartie pentru copiator, toner pentru imprimanta alb/negru si color si draw-kit), pentru care fiecare student a fost nevoit sa scoata din buzunar cate 300 de dolari. Ulterior, aceste materiale i-au servit profesoarei la editarea amintitelor manuale intitulate "Introducere in anatomie".



cat despre "pupat" numai de bine.viseaza frumos.sau mai bine zis "get a a life" pentru dumnezeu.doar n-o sa fii moderator pe ri pana la adanci batraneti.te-ai gandit vreodata la asta?     


pus acum 12 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani

Ed_Reloaded a scris:

Alina Gontean nu are nicio legatura cu subiectul de mai sus.

Concret, ea a cerut banii pentru cărți, dar nu le-a dat examenul doar pentru că au cumpărat cărțile, le cerea să și învețe din respectivele cărți și să știe la examen. Ei au dat banii crezând că cumpără examenul, nu cartea. Asta i-a deranjat de fapt pe indieni. Normal că o carte color scoasă la o imprimantă inkjet este mult mai scumpă decât una tipărită. Banii ceruți pe cărți abia acopereau costurile și nu conțineau de fapt mita pe care șefii ei se așteptau s-o împartă cu ei. Așa că și-a sculat în cap pe toată lumea. A doua parte a citatului prezintă situația reală. Nu i s-a găsit vreo avere, cum ar fi fost dacă ar fi fost „mită”.

Însă când afirmi că „n-are nicio legătură cu subiectul de mai sus” reavoința este evidentă, așa că nu voi mai continua discuția, nu mai are niciun sens. Ed_Reloaded n-are decât să spumege în continuare.


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 12 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
traim intr-adevar in Romanica(dupa spusele tale de mai sus) si asta ne ocupa tot timpul(dupa spusele unui atotstiutor antenist).fiecare simte nevoia sa aiba o opinie despre oricine si orice si sa pretinda sa fie ascultat si crezut.tu ai extras din cazul alinei gontean doar ce ti-a convenit tie sau mai exact chestiile care s-au integrat perfect in discursul tau pro-piraterie.faptul ca instanta a condamnat niste fapte probate si dovedite de procurori;e o chestiune neimportanta pentru tine.faptul ca niste "nenorociti" de indieni au reclamat niste fapte de coruptie,pe care noi am inceput sa le tratam aproape ca pe ceva cotidian-si nu au tolerat acea ilegalitate-dupa principiul "sanatos" pur-romanesc "nu`i treaba mea,nu ma bag"( ca sa nu zic "e loc de furat pentru toti"-e la fel de neimportant pentru tine.nu vrei sa intelegi ca a.g a fost condamnata pentru conditionarea(ca sa nu zic santaj) unui act didactic-recte abuzul pe care l-a facut din pozitia in care se afla,nu pentru ca a cerut sa i se cumpere manualele.insa poate tu stii mai bine,vad ca afirmi ca stii adevaratele motive pt care au facut acea reclamatie studentii .daca stii mai multe decat procurorii dna,de ce nu faci pur si simplu o se sizare?

pus acum 12 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Nu trebuie să fac eu sesizarea, că a făcut-o la timpul ei presa (și încă cea „comunistă”, că nu era în Bucale), că mita indienilor era de fapt bișnița lu' foștii de la Secu', cu care trebuia împărțită de către șefii ei. Un profesor a explicat foarte clar în ziar pe o pagină întreagă că el nu este decât o curea de transmisie a banilor și că, dacă va fi acuzat, cei ce se iau de el o să și-o ia de la... Deci, procurorii din DNA și „independenta” justiție au constatat „abuzul”. Așa că acum alții se feresc să mai „abuzeze”. S-a reconfirmat astă vară că este interzisă OBLIGAREA elevilor/studenților să CUMPERE manuale, însă nu este interzisă pretenția ca ei să le învețe de unde or ști.

_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 12 ani
   
saturnaleo77
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
and  the  net  was  free huh ? ce  ati  facut  din  el  fratilor       peste  tott numai  fantome   comerciale   . luati  si strangeti  averi  din copyrighturi  pana  il  depasiti   in  aur  si  pe  psussennes  , la fel  de cunoscuti  veti  ramane  si  voi   . castigul  vostru  cert  este  doar  faptul  ca  v-a  bagat  in  seama  inanna . ziceti thanx  si  grupati-va  repejor  in  oculta .  salutari  inanna


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani

saturnaleo77 a scris:

and  the  net  was  free huh ? ce  ati  facut  din  el  fratilor       peste  tott numai  fantome   comerciale   . luati  si strangeti  averi  din copyrighturi  pana  il  depasiti   in  aur  si  pe  psussennes  , la fel  de cunoscuti  veti  ramane  si  voi   . castigul  vostru  cert  este  doar  faptul  ca  v-a  bagat  in  seama  inanna . ziceti thanx  si  grupati-va  repejor  in  oculta .  salutari  inanna
http://i43.tinypic.com/25k3bxt.gif

la pupat in fund,la filosofie si la datul cu parerea ne pricepem toti,nu?ca doar suntem romani,nu?


pus acum 12 ani
   
saturnaleo77
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
nah  ca  ai  reusit  si  vorbe . doua  . de aici  ar  trebui  sa  pun  palma  la  ochi  sa  vad pana  unde  ti  se  intinde  personalitatea .  oricum  ti-a  ramas  mica la maneci . iar despre romanashu tipic , arunca un ochi spre oglinda si saluta-ti frustrari le . cu  inanna ne  stim de  vreo  mie  de  ani , nu  ne  pupam ,  insa  punem baza  in  respect ... as mai  scrie  ,insa  la  mediocri  ca  tine  raspund  numa  cu  zambet ,  nu  meriti  atentie prea  multa

Modificat de saturnaleo77 (acum 12 ani)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
electrik cat
Moderator

Din: Kitty Kat Land Miauuu
Inregistrat: acum 16 ani
cainii cu covrigii in coada ...aleeeeeeeeeeeeeeee

_______________________________________
|| BeautyFarm Forum||TUTORIAL 3XFORUM||Teme pt forumuri ||


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la