Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
Support 3xforum.ro / Alte cereri / Posibilitate modificare titlu nu numai continut ! Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
In acest moment , in cazul in care este activata obtiunea posibilitatii modificarii postarilor proprii , din pacate titlul nu poate fi modificat ! Si e pacat !
De mult m-am tinut sa scriu si tocmai astazi scrisai !


pus acum 17 ani
   
caivsmarcivs
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
mhm . .. ... dap ar fi nevoie de asa ceva ... .. . dar tot fara gaz ramai. am citit in acest forum ce ai scris si esti conopida! mai mult incurci lumea decat sa ajuti! dar ideea asta e buna ... uneori si o butelie matza cu AK isi foloseste neuronul! Luck ...

pus acum 16 ani
   
butelie
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Este printre cele mai grabnice cerinte in momentul de fata ! Si foarte utila , chiar daca eu personal cred ca forumul o sa se transforme intr-un piure de conopida daca o sa fie activata aceasta functie !

pus acum 16 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Propunerea se loveste de problema linkurilor. Titlul unui topic este inclus in referinte si modificarea lui le da peste cap. Ca urmare este foarte bine ca numai moderatorii forumurilor respective pot modifica titlurile topicurilor, pentru ca ei, cunoscand forumul si linkurile, o pot face cu discernamant.

Al doilea motiv ar fi ca userii stiu titlul unui topic, iar daca acesta este schimbat nu-l mai gasesc. Uneori "Cauta" esueaza datorita lipsei de cuvinte cheie specifice si userii ar trebui sa deschida o groaza de topicuri pana il gasesc. Asta ar genera trafic    dar ar enerva userii si atunci te poti astepta la multe bye-bye.


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la