Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa. la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Braila
cauta Barbat
25 - 83 ani
Support 3xforum.ro / Intrebari legate de administrare / Problema de functionare Moderat de electrik cat  
Autor
Mesaj Pagini: 1
mircea
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Buna seara
Va semnalez urmatoarea probleme, aparuta in ultimile zile.
Pentru cei ce folosesc IE (nu la toate versiunile), dupa logare pe forum cand se vrea accesarea unui topic, apar redirectionari spre Yahoo, sau mesaj eroare 404, urmate de delogarea automata.

Problema apare la utilizatorii care folosesc anumite versiuni de IE (nu la toate).
Daca se foloseste Mozilla sau Google Chrome, forumul functioneaza normal.

Problema este generala, inclusiv pe acest forum.

Multumesc
Mircea


pus acum 10 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Am testat pe IE si nu am intalnit problema semnalata de dvs.

Ne-ar fi de folos un film sau o descriere amanuntita (pas cu pas)


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 10 ani
Site  
mircea
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Este simplu...

Intru pe forum......> ma loghez-------->selectez forum (pana aici este in regula)
In momentul cand vreau sa accesez un topic, nu mai merge. Se deschide o pagina "HTTP 404 NOT Found". Urmeaza delogarea automata. La o noua logare, problema se repete.

- Problema este semnalata de zeci de utilizatori.
- Am verificat si asa este.
- Se intampla numai la IE. Dar nu la toate versiunile.
- Verificarea a fost facuta de pe un calculator cu XP (banuiesc ca are un IE, versiune mai veche). Se intampla ce am spus mai sus...
- Calculatorul de pe care scriu acest mesaj(Vista, banuiesc ca are IE versiune superioara), nu face probleme.
- Cu Mozilla sau Google Chrome merge...fara probleme.

Repet : Problemele apar dupa logare, pe unele versiuni IE.

Multumesc.

Modificat de mircea (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Am testat cu IE7 si IE8 si nu apar problemele semnalate

versiuni mai vechi nu am gasit ca sa facem teste


niste print-screen-uri ar fi de ajutor + versiunea exacta din meniul "help > about"


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 10 ani
Site  
mircea
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Ok...am facut sapaturi....
Problema apare pe IE 8. Cu IE 7 merge...foarte bine.
Atentie : problema apare numai daca utilizatorul este logat pe forum.
Cand un utilizator este logat si vrea sa acceseze un topic, apare pagina de mai jos si utilizatorul este delogat automat.

problema ok...am facut apare problema apare numai daca este logat forum.cand utilizator este logat

37.6KB


pus acum 10 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
hmm nu pare a fi de la 3xforum c mai degraba un malware in browser

pentru siguranta da-ti-mi pe privat link-ul forum-ului si un user/parola sa testam si noi


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 10 ani
Site  
mircea
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
O sa va dau si ce ati cerut. Dar nu cred ca va ajuta...
- Puteti verifica direct si aici in forumul de suport, unde se intampla la fel (am verificat eu).
- Folositi un IE 8, va logati pe forum, si incercati sa intrati intr-un topic (sau mai multe).
- Bugul descris, este o chestie generala, si nu apartine unui anumit forum.

REPET : Problema apare cand se foloseste IE8, si NUMAI DUPA LOGARE.
Puteti fi sigur ca cele semnalate sunt corecte si adevarate.

PS. Si inca ceva...Verificarea a fost facuta pe doua forumuri diferite, de 3 persoane diferite. Inclusiv de mine aici, pe forumul suport.

Oricum multumesc pentru efort. Ati reusit in cateva zile sa rezolvati multe probleme care existau  pe  forumurile 3xmedia. Acum merge la fel de bine, ca in vremurile bune.
Mircea

Modificat de mircea (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
avem nevoie d emai multe informatii ca sa identificam problema

postarea asta e facuta cu IE8, logat bineinteles

problema avem nevoie emai multe informatii asta facuta ie8, logat

39.2KB


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 10 ani
Site  
Pagini: 1    
Mergi la