Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Lista de useri | Cauta | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mihaela ile Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
30 - 50 ani
Support 3xforum.ro / Tutoriale / TuToRial CSS Moderat de electrik cat  
Autor
Mesaj Pagini: 1
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Cum se face Css? simplu sa lom codul de la tema forumului asta

Code:

BODY { background-image:url('Link-ul nu il aratam din motive de infatisare proasta a css-ului') }

TD {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17
}

INPUT, SELECT {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17 ;
    background-color: #424242
}

TEXTAREA {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17;
    background-color: #383838
}

FORM { margin: 0 }

PRE {
    font-size: 11px;
    margin: 0
}

TABLE.punmain {
    border: none;
    width: 100%;
    background-color: #606060
}
TABLE.punplain {
    border: none;
    width: 100%
}
TABLE.punspacer {
    border: none;
    width: 100%
}

TR.punhead { background-color: #2554C7 }
TR.puncon1 { background-color: #000000 }
TR.puncon2 { background-color: #424242 }
TR.puncon3 { background-color: #484848 }
TR.puntopic { height: 1.5em }

TD.punhead { color: #C7A317 }
TD.punheadcent {
    color: #F0F0F0;
    text-align: center
}
TD.puncon1 { background-color: #000000 }
TD.puncon1cent {
    background-color: #383838;
    text-align: center
}
TD.puncon1right {
    background-color: #383838;
    text-align: right
}
TD.puncon2 { background-color: #424242 }
TD.puncon2cent {
    background-color: #424242;
    text-align: center
}
TD.puncon3 { background-color: #484848 }
TD.puncent { text-align: center }
TD.punright { text-align: right }
TD.puntop { vertical-align: top }
TD.puntopright {
    text-align: right;
    vertical-align: top
}
TD.punquote {
    background-color: #484848;
    border: #606060;
    border-style: dashed;
    border-width: 1px
}

A:link, A:visited {
    text-decoration: none;
    color: #FFFFFF
}
A:link.punhot, A:visited.punhot { color: #FF4000 }
A:link.punclosed, A:visited.punclosed { color: #888888 }
A:hover {
    text-decoration: none;
    color: #80EE80
}
A:hover.punhot { color: #FF5010 }
A:hover.punclosed { color: #AAAAAA }

IMG.punavatar {
    margin-top: 3px;
    margin-bottom: 3px
}

.puntext { font-size: 11px }
.punedited {
    font-size: 10px;
    font-style: italic;
}
.punsignature { font-size: 10px }
.punheadline {
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
}
.puntitle {
    font-size: 14px;
    font-weight: bold
}
.punhot { color: #FF6000 }



Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Ce este un Css Este infatisarea forumului  a si este strikt interis sa ei codul  de sus ca sa ei un cod  trebuie sa te duci in admin  si jos veti avea " Infatisare forumului " acolo este un link de genu "Numele temei tale".css Ex Radium.css

E lom acel cod si il punem   intr-un Notepad si la si cand salvam salvam sub numele de custom.css (Cu copy si paste) apoi incepem sa modificam :

Code:

BODY { background-image:url('http://keyboardro.3xforum.ro/img/pics/keyboardro.3xforum.ro/style/ferrari-enzo-wallpaper.jpg') }

Este Background  Daca nu vreti sa fie o imagine .... puneti asa

Code:

BODY { background-color #000000 }

in loc de #000000 pui culoare care o vrei   app daca vrei sa vezi de unde ei formatul de culoare  ca nu pui red sau rosu pui un cod pe care il afli  de aici http://www.computerhope.com/htmcolor.htm (ok linkul il stiu de pe un forum)

Dace vrei o imagine o uplodezi pe forumul ei si ie link-ul  si il pui  acolo deci asa

Code:

BODY { background-image:url(' Link-ul pozei Tale ') }



Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TD {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17
}

INPUT, SELECT {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17 ;
    background-color: #424242
}

TEXTAREA {
    font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #5FFB17;
    background-color: #383838
}

Acesta este scrisul.........

Code:

font: 10px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;

deci 10px este marime scrisului

Code:

Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif

Este tipul scrisului puteti sa-l modificati dar puteti lua denumirile din photoshop sau Word .... Dar recomad sa nu il modificati.....

#5FFB17 este culoare scrisului

background-color: #424242

este culore pe care scri dar NU SCHIMBATI DACA NU VA PRICEPETI (ori cum daca te pricepi nu te ajuta acest tutoril .... adica deja sti pt sa iti explic eu ?) 

Tote sectiunele sunt pe aceias tema deci ce faci la TEXTAREA faci si la TD si INPUT , SELECT

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

FORM { margin: 0 }

PRE {
    font-size: 11px;
    margin: 0

Niste Aiureli nu unbla

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TABLE.punmain {
    border: none;
    width: 100%;
    background-color: #606060
}
TABLE.punplain {
    border: none;
    width: 100%
}
TABLE.punspacer {
    border: none;
    width: 100%

Reprezinta tabelul  Care tabel ? Sunt  o gramada o satzi arat ....

Unul ......

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Ce poti modifica de acolo este doar culoare  linilor 


ok  cum modificati Culoarea? 

Deci in prima sectiune (TABEL.punmain) in ultimul rand o sa gasesti #606060 e steri si pui culoare care o vrei codul colori il afli in link-ul de m

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TR.punhead { background-color: #2554C7 }
TR.puncon1 { background-color: #000000 }
TR.puncon2 { background-color: #424242 }
TR.puncon3 { background-color: #484848 }
TR.puntopic { height: 1.5em }

TD.punhead { color: #C7A317 }
TD.punheadcent {
    color: #F0F0F0;
    text-align: center

TR.punhead { background-color: #2554C7 } ...... culoare Primei Bari dupa mesajul promotional  adica acolo unde este  Traducatorul Google si Logo Elite Group Forum

A si pe bara scrie asa :


    Forum                                     Subiecte   Postari             Ultimul Post  Moderatori

Ai inteles acu nu ?

Cum schimbam culoarea ? pei in loc de #2554C7 punem culoare pe care o vrei

Daca vrei sa pui o imagine o uplodezi in Forum Iei link-ul

Si pui asa

Code:

TR.punhead { background-url: (Link-ul Pozei)   }

____________________________________________________________________

Code:

TR.puncon1 { background-color: #000000 }

este fondul pe care apar forumurile adica cum ar fi " Forum de orice" sau " Produse power by Keyboard Ro"

Cum schimbi Culoarea?

In loc de  #000000 pui ce culoare vrei .....

Daca vrei o poza ....... Uplodezi poza pe forum ..... iei link-ul si pui asa

Code:

TR.puncon1 { background-url: (Link-ul pozei) repeat  }



Code:

TR.puncon2 { background-color: #424242 }
TR.puncon3 { background-color: #484848 }
TR.puntopic { height: 1.5em }

Alte aiureli la care nu umblam

Code:

TD.punhead { color: #C7A317 }
TD.punheadcent {
    color: #F0F0F0;
    text-align: center

Aicea este Culoarea Barei pe care sunt scrise  Categoriile

In loc de #C7A317 pui culoare pe care o vrei
Daca vrei sa pui o poza o uplodezi pe forumul tau ei link-ul si fac asa

Code:

TD.punhead { url: (Link-ul pozei) }



Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TD.puncon1 { background-color: #000000 }
TD.puncon1cent {
    background-color: #383838;
    text-align: center

ok acesta este culoarea de la portiunea aceia cu

Code:

Keyboard RO | Lista de useri | Cauta | Profil | Admin | Logout

CHAT GENERAL | CHAT KEYBOARDRO | POZE KEYBOARDRO

Logat ca keyboard
Administrator   [ live tool ] | Aveti 1 mesaje din care 0 noi.

Ultima vizita: Ieri 21:36:01

Si jos unde scrie

Code:

Acest forum are 7 useri inregistrati, 44 subiecte si 115 mesaje.
Ultimul user inregistrat este martyn.
Pe forum sunt 1 user inregistrat si 0 vizitatori.

Ma rog o sa scrie ca are 8 useri si tot asa da momentan-s 7
Deci nu culoare scrisului ci ce a fondului

Nu stiu sigur daca se poate pune o imagine
Dar cum modificam culoarea ?

Punem asa

Code:

TD.puncon1 { background-color: Codul culori  }

Alceva nu modificam !!!!!

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TD.puncon1right {
    background-color: #383838;
    text-align: right
}
TD.puncon2 { background-color: #424242 }
TD.puncon2cent {
    background-color: #424242;
    text-align: center
}
TD.puncon3 { background-color: #484848 }
TD.puncent { text-align: center }
TD.punright { text-align: right }
TD.puntop { vertical-align: top }
TD.puntopright {
    text-align: right;
    vertical-align: top

niste caracteristici alr forumului in legatura cu asezarea in pagina Eu RECOMAND CU TARIE sa nu modifici ca poata ca trezesti cu scrisu de la dreapta la stanga ca arabi ......

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

TD.punquote {
    background-color: #484848;
    border: #606060;
    border-style: dashed;
    border-width: 1px

Acesta reprezinta Partea acea din topic daca citezi pe cineva 

Ce putem modifica de aici ?pei coloare fondului pe care este afisat scrisul ...........

Cum putem face asta ........... pei punem asa

Code:

background-color: codul culori pe care o vrei ;

Mai putem modifica si alte chesti da ese urat

Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani


Code:

A:link, A:visited {
    text-decoration: none;
    color: #FFFFFF

Aceasta este culoarea unui link adica culoare scrisului de la un link ( Ex wwww.keyboardro.3xforum.ro ) sau culoare textului daca folosim tag-ul : [u r l] Si cum schimbam  culoare . Pei punem asa :

Code:

color: codul culori



Modificat de you@octiserver (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
ACEST TUTORIAL ESTE FACUT 100% DE MINE ! ESTE UN TUTORIAL PT INCEPATORI ! VA ROG SA IMI SCUZATI GRESELILE GRAMATICALE !

pus acum 12 ani
   
coala
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
totusi nu cred ca ie 100% facut de tn cu totii stim ca intai a aprut la site-ul de cs si iera foarte simplu ca u sa dai un copy-paste

pus acum 11 ani
   
paulyvon97
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Sters

Modificat de paulyvon97 (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
coala
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
auzi ca sa iti spu n ca site "visez"
nu citisesm tot continutul topi cului
asa ca  scuzcoa.......i......l........m.......


pus acum 11 ani
   
Felyna
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Eu nu am inteles nimic.. eu nu am nici macar un code..ep aici.. uitati am dat la admin..acum am facut un print-screen la infatisarea forumu-lui... ce fac de aici..aratati-mi dar mai pe inteles.. multumesc

tutorial css inteles nimic.. nici macar code..ep aici.. uitati dat facut fac dar mai inteles..

17.9KB


pus acum 10 ani
   
Razvy
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
@Feyna: Pentru a obtine codul trebuie sa apesi pe "Oxygen.css" si sa-l salvezi intr-un fisier notepad (sau wordpad) cu numele de custom.css. Succes!

Modificat de Razvy (acum 9 ani)


pus acum 10 ani
   
Felyna
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Ok... merci..Pentru ajutor :*:*  

pus acum 10 ani
   
Алексa
Membru

Inregistrat: acum 13 ani
N-am inteles nimic :|

Ar putea altcineva sa refaca tutorialul, va rog?


_______________________________________
FanFictions

pus acum 10 ani
Site  
Razvy
Membru

Inregistrat: acum 10 ani

Алексa a scris:

N-am inteles nimic :|

Ar putea altcineva sa refaca tutorialul, va rog?


Eu ti-as sugera sa treci pe o platforma mult mai populara gen PhpBB, MyBB, vBulletin, IPB etc. Ti-ai putea cumpara un host si un domeniu si iti poti face forum instaland platforma pe care ti-o doresti, sau ai putea folosi un host gratuit deoarece iti ofera si un domeniu gratuit sau poti folosi un domeniu deja cumparat.

Modificat de Razvy (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
Алексa
Membru

Inregistrat: acum 13 ani

Razvy a scris:


Алексa a scris:

N-am inteles nimic :|

Ar putea altcineva sa refaca tutorialul, va rog?


Eu ti-as sugera sa treci pe o platforma mult mai populara gen PhpBB, MyBB, vBulletin, IPB etc. Ti-ai putea cumpara un host si un domeniu si iti poti face forum instaland platforma pe care ti-o doresti, sau ai putea folosi un host gratuit deoarece iti ofera si un domeniu gratuit sau poti folosi un domeniu deja cumparat.




De unde?

(Nu sunt practica in chiestiile astea.)


_______________________________________
FanFictions

pus acum 10 ani
Site  
Razvy
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Pai...un host foarte bun gratuit care iti ofera mai multe domenii este Byethost, desi nu este din Romania, deci viteza de reincarcare a paginii este posibil sa fie cam mica. Din Romania sunt xhost, 8k si asa mai departe. Te poti interesa pe internet si gasesti cate tutoriale vrei, care iti pot explica pas cu pas inregistrare pe host si instalare platforma, cumparare host si instalare platforma etc. Platformale acestea (pe langa multe altele) sunt defapt niste CMS-uri. Probabil ca ai auzit de Wordpress, el este un CMS folosit pentru creare/administrare de blog sau site. Daca nu ai inteles ceva, intreaba-ma.

pus acum 10 ani
   
GoodLike
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Adik s-a renunti la 3xforum s-a treci la forumgratuit au domeni faine si phpbb mybb mai sofisticate dar trebuie s-a te stii acolo ,

pus acum 10 ani
   
Razvy
Membru

Inregistrat: acum 10 ani
Eu nu la forumgratuit, forumer, 3xforum sau alte host-uri care au platforma deja instalata ma refeream, deoarece nu ai acces FTP (nu poti uploada teme, pluginuri etc). Eu vorbeam despre folosirea unor host-uri gratuite (sau platite - recomand) la care persoana respectiva sa instaleze platforma, tema, pluginurile, etc. Daca mergeti pe un host cu platforma deja instalata, trebuie sa spun ca e pacat, dar asta e alegerea voastra. Daca mergeti pe un host gratuit (fara platforma preinstalata) cautati host care sa nu aiba reclame la voi pe forum sau altceva.

Modificat de Razvy (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
yulianu
Membru

Din: pascani
Inregistrat: acum 8 ani
bun tutorial mam invatat la inceput cam greu acum multumesc foarte bine bravo

_______________________________________
RTPES TEAM

pus acum 8 ani
Site  
Pagini: 1    
Mergi la