Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Support 3xforum.ro / Alte intrebari / EXTREMEZONE FORUm Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
gedox
Membru

Inregistrat: acum 15 ani
Adresa nu mai merge !!! va rugam sa verificati data serverului ca la acest site logarea este imposibila. ms

pus acum 15 ani
   
hT
Membru

Din: Rromania
Inregistrat: acum 17 ani
defapt este si da,chiar nu merge,desi nu te pot ajuta eu,de cat timp nu merge ? pateam si eu pe un forum mai vechi dar isi revenea in cateva minute...

_______________________________________
HelpTeam.3xForum.Ro - Oferim ajutor userilor si detinatorilor de forumuri 3X

pus acum 15 ani
   
Usa
Membru

Din: Dr.Tr.Severin
Inregistrat: acum 15 ani
nu merge! adresa si chiar nu stiu dece....poate face ceva setari sigismunt!

Modificat de Usa (acum 15 ani)


_______________________________________
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SITEURI DE DOWNLOAD FREE.

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
e de la 3xforum , nu fac eu nimic dar revine sper (deja am trimis cateva emailuri acum astept raspuns) 

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
electrik cat
Moderator

Din: Kitty Kat Land Miauuu
Inregistrat: acum 17 ani
      ai dat de dracu extremule      glumesc ...azi imi permit :P

Modificat de electrik cat (acum 15 ani)


_______________________________________
|| BeautyFarm Forum||TUTORIAL 3XFORUM||Teme pt forumuri ||


pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
cu totii ati dat de dracul daca nu se rezolva , ascultati ce va zic     ca asta sigur a scapat un copil handicapat la conducere si l-a sters ori cei din "opozitie" asa ca stiu ce vorbesc si o sa vedem cu totii ce banda va mai avea 3xforumul daca nu restaureaza forumul exact cum era inainte de a-l sterge un incompetent (pe altele nu le-au vazut doar pe ala) oricum ce ma voi mai distra daca nu se restaureaza ca o sa ma roage ei (vinovatii) sa ma potolesc , mai vedem (stiu ce vgorbesc nu ma bag doar in seama) daca extremezone nu va mai fi (pacat aveam si 4000 vizitatori pe zi (300.000 unici) + 11000 useri + vreo 30000 mesaje -> deci a fost cineva din interior) cine o sa ma caute (asa ca ce tare o sa fie mai ales ca ori se sterg toate forumurile tot de ei deja s-a vazut instabilitatea ori nu o sa mai aiba banda si o sa o tina doar in erori)

lol chiar nu stiu ce i-a apucat din totalul de 90000 de vizitatori zilnici EZ aducea 4000 (mai mult decat si RI) .... asa nerusinati nu am mai vazut macar daca dadeau un mesaj sau un anunt ceva.... oricum nea SEFU doar se stie daca nu se reabiliteaza forumul pe ce ma reprofilez

suspect de la ce oare (doar ce m-am trezit si l-am vazut ca e sters!!!!! DUPA APROAPE UN AN DE MUNCA SI PROMOVARE) cred mai mult ca sigur ca astia sterg forumurile la intamplare (dar pe extremezone l-au sters cu intentie.....sigur) asa ca se duce 3xforumul la vale ori de la ei ori de la altii (oricum ori e facut back-up ori ma las si ma apuc tot un an sa dau batai de cap celor vinovati incepand cu forumurile mari dar in general la 3xforum , 3x , 4x si asa mai departe - scuze dar asta e) nu ca mi-ar placea sa amenint dar vreau sa stiu ce motiv ar avea un .... (ca sa ma abtin momentan) sa il dea jos de pe serverele 3xforum?

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
SATURNAL
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
te-ai  cam  ambalat  sigismunt  ,  ori  nu  vad  bine  si  deja  ameninti  la  intamplare  .  get  focus  ,  3x  e  o  institutie  in  tara  asta  ,  are  si  banda .   si  orice  componenta  in  duplicat  ,  inca  de  acum  1  an  jumatate  .  ,  mai  multe  nu  spun  dar  am  precizat  asta  ca  sa  nu  te  apuci  de  vreo  prostie  .  se  poate  ajunge  la  tine  si  pe  cale  virtuala  si  administrativa  si  fizica .  Adica  poti  fi  dezintegrat  cu  tot  cu  webmaster .
ce  s-a  intamplat  cu  extremezone  nu  pare  a  fi  opera  3x  ,  altfel  erai  pe  lista  neagra  fara  drept  de  apel .  mie  imi  apare  ca  si  cum  ti-ar  fi  aruncat  ''prietenii''  un  deface-deface  in  admin  panel  , ma  duc  sa  vad  ce  urme  apar  .
ps
pe  3x  forumurile  se  sterg  DOAR  daca  ameninta  integritatea  celorlalte  forumuri


_______________________________________
http://black white.3xforum.ro/

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
man ce user? cui crezi ca am dat? ce dracu aveam parola de peste 15 caractere si din cate stiu nu se poate din admin panel......eu doar ce m-am trezit cu el sters noroc ca l-am reinregistrat ca putea sa ia altul adminul..... si totusi am dat mesaje si la 3xforumadmin si la webmaster[@]3xforum.ro , etc ,etc si nimeni nimic de 2 zile macar sa dea un raspuns ... ma ambalez ca sigur a fost sters de pe server de cineva de la 3xmedia.........    eu ce fac acum? am muncit 1 an degeaba (SI REPET NU AVEA CUM SA AIBA ALTCINEVA ACCES doar nu sunt un copil prost sa dau parola pe toate drumurile!) oricum din cate am inteles mai demult se faceau backup-uri , deci se mai poate face ceva in aceasta privinta? Asta sigur a fost la intentie de cineva care a avut acces la servere sau unde a avut in afara de forum pt ca am spus ca era imposibil (parola nu ave cum sa fie sparta sau alte prostii de genul mai ales pt ca continea caractere foarte diferite incluzand litere , cifre si caractere de genul @#$@) 

Code:

3x  e  o  institutie  in  tara  asta  ,  are  si  banda

sa fim seriosi de cate ori am vazut mesaje de genul "max connexion" ?

a da si din cate stiam nu exista optiune de stergere a unui forum deodata (plus ca la inceput dedea o eroare in care zicea fii atent! aici: Unable to fetch information from server" sau asa geva deci e foarte clar ca de la 3x a fost ........ mai ziceam daca mai erau cazuri dar parca a fost exact planuita faza (spune-mi un forum care sa fi patit la fel , cu eroare asta dupa care cred ca au vazut ca nu se poate repara si pur si simplu au sters tot forumul dupa care cred ca o sa bage prosteala cum ca a fost sters de un "user" ) si de asta zic daca a fost cum am spus atunci nu pot sa stau chiar degeaba (oricum mai vedem daca primesc macar un raspuns....in cateva zeci de zile)

Code:

altfel  erai  pe  lista  neagra  fara  drept  de  apel

si ce nu existau cgi-uri sau boti de spam , ddos , etc la greu?

Code:

pe  3x  forumurile  se  sterg  DOAR  daca  ameninta  integritatea  celorlalte  forumuri

da si? a fost vb de asa ceva? poate se sterg doar daca apar anumite cereri din partea altor forumuri care se cam duc la vale (stiu ei la care ma refer , oricum sa nu crezi ca vorbesc de al tau sau altele) sau pur si simplu din gresealile celor ce se ocupa, totusi de vorbit am vorbit dar ce se poate face? tu cunosti pe cineva de la administratie cu care pot vorbi? daca da da-mi ceva id , email , etc

Code:

mie  imi  apare  ca  si  cum  ti-ar  fi  aruncat  ''prietenii''  un  deface-deface  in  admin  panel

exact , asta nu avea cum sa se intample nici in un milion de ani (daca ar "arunca" prietenii un deface-deface si pe RI cum ar fi sau oricare alt forum? )


....auzi user ..... daca era de la user in primul rand cine era prost sa il stearga? putea sa il preia pur si simplu dar asta e , pentru altii mai credibil suna asta decat altele (eroarea care a dat-o cateva ore spunea clar ca nu mai exista unele informatii pe server , deci sa lasam partea cu parola pentru altii) si acum as fi inteles daca mai erau si alte forumuri in situatia mea (nu conteaza de care , exact pe asta s-a "intamplat" )

...totusi se poate face backup sau nu? sa stiu ce am de facut sau macar motivul real pentru care s-a petrecut asta (eventual vinovatii ca nu mai "amenint la intamplare" ) acum s-a intamplat sa faca figuri cand am revenit si eu acasa si aveam de gand sa il rearanjez si sa aduc un trafic foarte mare in jur de 10000 vizitatori la zi..... cum ziceam eu imi cer scuze daca m-am purtat si ma voi purta aiurea dar imagineaza-ti cum e

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
SATURNAL
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
nup  sigismunt  ,  nu-l  putea  prelua  nimeni  ,  3x  l-ar  fi  scos  din  admin  in  secunda  raportarii  .  ma  gandesc  poate  ai  tinut  parola  in  clar  in  calc  cumva  (nasa)  are  124  caractere  (toate  speciale)  a  cedat  de  n  ori ;  unable  to  fetch  ...  au  mai  fost  cazuri  .  nu  se  iau  in  considerare  cererile  altor  forumuri  ,  doar  personalul  3xmedia  are  drept  de  cuvant  pe  baza  contractului  de  angajat .
... si ce nu existau cgi-uri sau boti de spam , ddos , etc la greu?...

au  existat  si  pana  acum  ,  rata  de  succes  -  zero.

forumul  tau  era  beton   ,  am  spus-o  si  eu  mereu  ,  de  aia  scriu  si  acum  ,  parerea  mea  nu  s-a  modificat , sau  parteneriatul  .
ez  pare  sa  fi  fost  sabotat  din  interior  ,  te  poti  loga  ca  admin ? cu  toate  ca  nu  e  o  dovada  nici  asta  .
e  bine  ca  ai  reclamat  defectiunea  ,  in  schimb  e  cea  mai  proasta  perioada  ,  va  dura  ceva  raspunsul . daca  iti  stergea  3x  forumul  ,  se  asigura  sa  nu  poti  reface  forumul .  ori  tu  poti .


_______________________________________
http://black white.3xforum.ro/

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
nu am raportat nimic saturnal.....deci ieri a stat in eroare aia cu fetch dupa care a fost sters (si crede-ma nu aveam parola in calculator sau altundeva , sa fim seriosi chiar ma crezi asa? asa si dupa ca a dat eroarea aia am vazut din intamplare (eu inca speram ca revine de la el) ca e sters si l-am reinregistrat repede ca era pacat de pr si linkback-uri    , nu mi-ai zis daca se poate face backup de la o anumita data si da-mi un contact ceva de la cei cu care trebuie sa vorbesc(in afara de webmaster[@]3xforum) 

deci sa spunem ca nu a fost cu intentie dar sigur a fost de la ei (poate nici nu stiu inca) mai ales ca adminul nu mai da de luni pe forum

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
Usa
Membru

Din: Dr.Tr.Severin
Inregistrat: acum 15 ani
sigismunt....iti urez succes si SIGUR ti-l vei reface....si pe 3x(nu dau nume) sunt oameni de nimic...in loc sa il incurajati ....sau macar sa il ajutati ...bagati comenturi de nimic!.


eu ce fac acum? am muncit 1 an degeaba

nu cred ca ai muncit un an degeaba...multi useri au donwloadat de la tine si au fost bucurosi pentru ca au luat ce au vrut....



cum ziceam eu imi cer scuze daca m-am purtat si ma voi purta aiurea dar imagineaza-ti cum e

sigismunt ...usor cu usor iti va reveni forumul...si da ...sau sters multe topcirui si multe altele dar...poate reveni ...si stim si noi cum e sa muncesti si dupa aia sa se duca tot...


_______________________________________
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SITEURI DE DOWNLOAD FREE.

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
..... sa se duca , treaba e ca sunt la al doilea forum am mai avut unul cam la fel si s-a dus si ala (inca exista dar e folosit ca reclama catre ez pt ca mi-au zis cei de pe myforum sa ii schimb profilul - aia sunt obsedati sa nu fie cu warez si chiar acum 1 an intrebam pe 3xforumadmin daca o sa deschid un forum de warez se poate intampla asa ceva si a spus ca atat timp cat aduc cu cat mai mult trafic nu exista probleme) 

dar parca exact a fost voit , acum 2 zile am venit acasa pt o perioada mai lunga de timp si vroiam sa il reiau de la cap la coada (rearanjare,etc) dar acum daca nu se poate face nimic il dau ..... si ma las mai bine ma apuc de altele (totusi din cate stiu s-au mai facut mai demult backup-uri de la o anumita data) sa vedem ce si cum (ma gandesc sa nu il refac 1.ca nu mai stau eu sa pierd timpul din nou de la capat , 2.sa il refac dupa care sa patesc la fel , deci deja mi-am schimbat putin parerea si 3. sa fie ceva o optiune de rescriere si sa fac mai mult rau

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
Usa
Membru

Din: Dr.Tr.Severin
Inregistrat: acum 15 ani
nu cred in backup ... 3xadmin a zis ca nu mai este optiunea...dar daca este te poate ajuta!.....
extremezone a fost printre 10 forumuri de pe 3x...dar si acum nu este mai departe.... sa ti-l refaci si ...


_______________________________________
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SITEURI DE DOWNLOAD FREE.

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
  ce sa refac? de la inceput? pai am pierdut tot si uploadurile personale si tot ce aveam pe el , deci nu e o optiune acum sa vad poate trag de cei abilitati sa ma ajute cumva

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
Usa
Membru

Din: Dr.Tr.Severin
Inregistrat: acum 15 ani
intra pe id asta putin!
vasilan_mihai_2008


_______________________________________
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SITEURI DE DOWNLOAD FREE.

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
nu pot ca am prea multe id-uri si nici nu am chef acum , lasa ca o vorbim dupa ce rezolv

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
Usa
Membru

Din: Dr.Tr.Severin
Inregistrat: acum 15 ani
ok... pentru ca cu topicurile te-as putea ajuta eu

_______________________________________
UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SITEURI DE DOWNLOAD FREE.

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
SATURNAL stai ca am uitat sa iti mai mentionez o curiozitate: deci pe aveam unele topicuri mai importante copiate de tinut in orice caz si curios si ala a disparut    totusi cum o fi au fost si prea multe coincidente

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
4 forum-uri au fost sterse pentru faceau spam in Google, si asta ar fi afectat pe termen lung toate forum-urile gazduite de noi. Pentru proiecte SEO cautati alt loc de gazduire.

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
ozana
Membru

Din: :)
Inregistrat: acum 17 ani
Ce forumuri?

_______________________________________
Blog cu fotografii.
Muresan Ozana

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
ce spam? ce proiecte seo?    si nu se putea spune? trebuia sters si forumul extremezone puteati spune si rezolvam de atat timp de cand s-a incepout cu seo de ce nu ati zis nimic?! adica am pierdut TOT din cauza asta? era greu sa spuneti ceva (si apropo mai era in afara de extremezone pe care erau doar cateva topicuri pentru seo)

clar....deci ramane asa nu? nu se poate restaura doar extremezone si sterg tot ce tinea de seo (DE CE NU ATI ZIS NIMIC? EU AM AVUT SOFT INREGISTRAT PENTRU ASA CEVA)

deci ne batem joc vad.... am muncit ca un prost 1 an ca sa aduc trafic in general pe forumul meu dar in special pe 3xforum doar ca sa vad de ce sunteti in stare nu? DIN NOU DE CE NU ATI SPUS NIMIC? sper sa se poata face ceva sau daca nu voi vedea eu ce este de facut (nu vreau sa fiu vulgar sau sa incep cu amenintari dar nu mi se pare corect! in special ca puteati da ..... un mesaj in care sa spuneti ceva!) bun sper ca se poate face ceva in aceasta privinta , sa vedem

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
extremezone, extremezone1, keywords si filmefree

exemplu:

link-ul nu va mai fi valabil in curand, am cerut celor de la Google sa ignore paginile din subdomeniile mai sus mentionate. Urmau sa baneze tot 3xforum


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani

extremezone a scris:

ce spam? ce proiecte seo?    si nu se putea spune? trebuia sters si forumul extremezone puteati spune si rezolvam de atat timp de cand s-a incepout cu seo de ce nu ati zis nimic?! adica am pierdut TOT din cauza asta? era greu sa spuneti ceva (si apropo mai era in afara de extremezone pe care erau doar cateva topicuri pentru seo)

clar....deci ramane asa nu? nu se poate restaura doar extremezone si sterg tot ce tinea de seo (DE CE NU ATI ZIS NIMIC? EU AM AVUT SOFT INREGISTRAT PENTRU ASA CEVA)



Se poate rstaura, backup-ul se face zilnic, insa forum-urile mai sus enumerate raman sterse.  Din pacate soft-ul cumparat de dvs a fost de rau augur pentru intreaga comunitate 3xforum...


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
da deci doresc doar backup pentru si sterg tot ce nu e de bun augur (cele de tip seo) si nici nu voi mai folosi pe viitor asa ceva

edit: da au fost 2 alte forumuri pe unul tineam niste link-uri personale si pe keywords faceam seo dar nu am avut de unde sa stiu ca nu e de bun augur stiam ca se doreste trafic , outeati da un mesaj si se rezolva in 1 secunda , pe mine extremezone ma intereseaza nu mai am treaba cu seo (cel putin de tipul de care s-a facut cele obisnuite gen topicuri reale de exemplu daca postez un joc si apare in motoarele de cautare asta se petrece pentru toate dar cu seo nu mai umblu credeam ca fac un bine mai ales pentru 3xforum stiind ca doriti cat mai mult trafic)

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Nu insistati, forum-urile raman sterse.

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Iar amenintarile dvs nu au nici un efect. Ne bucura de fiecare data cand cineva gaseste ceva nou cu care ne poate da jos, ca sa gasim solutia si sa imbunatatim sistemul. Pe de-o parte. Pe de alta parte atacurile dauneaza grav libertatii 

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
cum sa nu se poata deci restaurati doar pe si sterg absolut tot ce tinea de rau augur raman doar topicurile cu jocuri,filme,etc   nu vad de ce nu doriti asta? ce poate dauna daca se scoate tot ce era de rau augur si raman doar topicurile obisnuite 

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani

extremezone a scris:

poate se sterg doar daca apar anumite cereri din partea altor forumuri

Nup. Acum cam doi ani, în urma unui simplu spam pe unul din forumuri (spamerul ăla a fost atunci banat şi cu greu iertat, şi asta abia după ce a dat asigurări că acum a înţeles situaţia pe care o voi prezenta în continuare) 3xForumAdmin a explicat (foarte clar şi apăsat) că interesul 3xmedia este traficul lor global, nu traficul unui anumit forum, aşa că să nu cumva să prindă pe careva că atacă vreun forum, nici pe 3xmedia, nici afară (exact din cauza represaliilor cu care ameninţi şi tu). Noi zicem că bănuiala ta împotriva RI este fără temei.

Cu backup-ul nu ştiu ce să zic. Backup se face, dar cu câtva timp în urmă (să fie vreo doi ani... ) ni se spunea că acest backup se făcea doar înainte de intervenţiile tehnice (?) iar ştergerile manuale intenţionate sunt considerate „legale” şi preluate ca atare de backup, deci nu pot fi recuperate.  Ulterior (să fie vreun an... ) ni s-a spus că sistemul de backup s-a îmbunătăţit, în sensul că se face backup zilnic. Dacă face un backup în basculă, rezultă că în două zile o ştergere se propagă în ambele backupuri. Nu zic că este aşa, nefiind angajată a 3xmedia nu pot decât presupune, însă e o posibilitate.

Eu zic să mai insişti, dar cred că pe măsură ce zilele trec, şansele scad. 

LE: A intervenit simultan 3xForumAdmin. Ce am spus reflecta ce ştiam eu.

Modificat de 80Inanna (acum 15 ani)


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani

extremezone a scris:

cum sa nu se poata deci restaurati doar pe si sterg absolut tot ce tinea de rau augur raman doar topicurile cu jocuri,filme,etc   nu vad de ce nu doriti asta? ce poate dauna daca se scoate tot ce era de rau augur si raman doar topicurile obisnuite 


Asta a fost conditia celui de la Google cu care am discutat problema. Norocul tuturor forum-urilor gazduite de 3xforum a fost ca am vazut noi primii aceste probleme si nu google. Noi i-am contactat ca stim de problema si ca o vom inlatura. Cum google se updateaza mai greu, acele zeci de mii de pagini/keyword-uri inca sunt, dar au zis ca le vor scoate.


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
da....ma bucur ca disperarea unora tine loc de distractia altora , mai ales ca v-am contactat inca din prima zi sa va intreb si daca era o problema un mesaj trimis din partea dvs in doar 2 secunde rezolva problema si cu amenintarile .... alea s-au facut la furie mai ales ca stiam ca s-a sters din cauza altora si eera posibil sa fi pierdut timpul degeaba 1 an

totusi daca nu asta se doreste - promovarea 3xforum de ce nu puteti sa il restaurati mai ales ca are un trafic foarte bun si nu doar din seo ce era daunator......


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
da si de ce odata ce ati vazut aceasta problema (totul a inceput inca de la inregistrarea forumului si nimeni nu a zis nimic) nu ati trimis un simplu mesaj , foarte sincer nici nu am avut ideea de asa ceva (si in primul rand din cele cateva mii de pagini indexate cele cu keyword-urile sunt doar cateva....nu socotiti si celelalte care nu au o treaba) cate topicuri erau maxim 20-30 cu asa ceva , pur si simplu a fost o joaca sa vad daca merge ca daca vroiam ma tineam de el dar doar am postat din curiozitate si restul pr si celelalte sunt rezultatul promovarii individuale (inscriere in directoare,etc)

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Undeva la sfarsitul lunii septembrie a inceput nebinia cu keyword-urile in forum-ul extremezone. De atunci tot 3xforum era la un pas de a fi banat

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
totusi de acum fac si 3 post dar mi-a saltat inima cand am auzit ca se poate face backup (desi stiam acest lucru) asa ca ce pot sa fac sa sa se restaureze doar cel mai sus mentionat (avand in vedere ca nu am cunoscut acest lucru si in special ca am facut-o doar pentru promovarea 3xforum , si a forumului personal nestiind ca faceam mai mult rau decat bine) dar totusi ramane intrebarea de ce nu vreti mai ales ca ati vazut ce era de el (doar maxim jumatate din trafic venea din acea promovare de rau augur in rest erau totul curat si asa va ramane in continuare) deci marea intrebare ramane ce pot face ca sa mi se restaureze doar cel principal 

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
inteleg dar nu am avut de unde sa stiu , daca o stiam mai faceam ? si nici nu era scris nicaieri despre asa ceva , habar nu am avut (daca ati fost la curent cu aceasta problema de ce nu ati trimis un simplu mesaj) sau macar inainte de a-l sterge puteati sa trimite-ti un mesaj privat 

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Am trimis un mesaj privat...  adineauri. Astept raspuns.

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
sa imi spuneti daca nu l-ati primit , se mai intampla cateodata sa nu se trimita 

a da si un mare multumesc cu obligatia de a nu mai face a doua oara aceeasi greseala mai ales ca acum stiu

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
ma scuzati ca ma bag dar : Aam vazut si eu acel link de la 3xboss  si ii cam dau dreptate ... nu e nimic personal dar extrema zone era cam nushtu nu era asa conoscut  iar bine inteles ca admin 3x a sters forumurile cu nici o tinere de inima .... ori cum su mai mult ca sigur ca daca erai mai activ pe support nu se mai intampla asta .... pt daca vedea admin ca te bagi inprobleme ( cu explicati nu ca musca`n lapte ) de gandea ca tu totusi sti ceva ..... pacan tu ..... tu ai asa cont aproape la misto pe support ..... eu nu am nimic personal cu tine dor ca asta e parerea mea 

PS Esti cam enervant cu backup tau  daca omu a zis nu e NU  . asta mi se pare cam atitudine de tigan .... si la piata vine unde dupa tine si se tine vrun km dupa tine si zice : Va Rog back up la 10 mii acem backup la10 mii ,,, 3 la 50 mii oferta speciala !! 


pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Restaurarea este in curs, cu data de 23.09.2008, data backup-ului care nu contine spam SEO.

Am mai sters forum-urile extremezone2 si extremezone3.

Pentru ceilalti urilizatori: Nu considerati aceasta restaurare din backup ca un precedent. NU faceti nimic care sa afecteze celelalte forum-uri. Astazi am facut restaurare pentru a fost ieri sarbatoare si asa e frumos, sa dai cadouri. Singurul motiv.


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
da multumesc octi de implicarea ta (nu vorbi tu ca eu stiu ce zic si stiu cum e sa pierzi zilele si noptile ca sa faci ceva , nu poti spune ca din cauza acelei greseli forumul a capatat tot ... in fine) si daca tot am dat inca un topic tin sa precizez ca filmefree nu era al meu in rest ati avut dreptate cu celelalte , totusi un multumesc din nou pentru cadou trebuie dat 

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
nu umblati la forum pana nu e gata copierea.  sunt vreo 400 de mega.

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
m-am inselat si cu data de 23.09:



Ma rog, o sa stergeti dupa ce e gata copierea. Nu mai am chef sa caut. probabil ajung in august


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
am inteles  (400 M ? wow .....da cred ca din cauza acelor topicuri rele , scuze din nou) (dar am o intrebare de ce nu puneti data actuala si sterg imediat toata topicurile si categoriile ce nu sunt bune , se poate? ca sa nu se piarda restul topicurilor bune mai ales de asta doresc nu pentru mine ci pentru cei ce au muncit sa nu isi piarda mesajele , va rog daca se poate)

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
cadoul ramane cadou, insa nu erati asa de nevinovat cum sustineti:

"1.NU FOLOSITI (COPIATI) ACESTE KEYWORD-URI PENTRU SITE-UL VOASTRU PENTRU CA VETI FI IDENTIFICATI SI RAPORTATI PRINCIPALELOR MOTOARE DE CAUTARE CEEA CE SE VA SOLDA CU ELIMINAREA SITE-ULUI D-VOASTRA DIN ELE GARANTAT DE LA COPIEREA PRIMULUI CUVANT DE PE ACEST FORUM"


_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
  ce era scris acolo doar era cu motiv pentru ca altii sa nu copie alea pentru ei si sa ia traficul pt forumul sau site-ul lor (ce am scris majoritatea erau prostii doar ca sa ii fac sa nu le copie mai ales astia din strainatate , nu am stiut ca nu e voie cu asa ceva sau ca fac rau) doar am avut impresia mai ales ca daca eu le-am facut sa nu le mai ia si altii de asta (parca daca stiam ca 3xforum are de suferit mai faceam, mai ales sa risc stergerea?)

Modificat de extremezone (acum 15 ani)


_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
gata copierea bazei de date. ma astept sa stergeti toate postarile in cauza

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
3XForumAdmin
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
topic inchis

_______________________________________
Pentru probleme legate de server trimiteti email la webmaster [arond] 3xforum [punct] ro

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la