Support 3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Support 3xforum.ro | Inregistrare | Login

POZE SUPPORT 3XFORUM.RO

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
Support 3xforum.ro / Aiureli / Eterna mea Romanie...Inedit Moderat de electrik cat
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Deschid acest topic pentru a relata cele mai tari "faze" de pe "mult-iubitul" forum.Da,recunosc am strans atata frustrare si invidie in mine,vazand ce "succes" are RI,in timp ce forumul meu(copiat bineinteles dupa RI) nu reuseste sa aiba nici macar 50 de useri inregistrati-de aceea va rog sa va abtineti la orice fel de pareri si impresii  privitoare la motivele deschiderii acestui topic si mai ales la fazele relatate.

La categoria "N-am un leu/sunt derbedeu" unic castigator e dortom SuperModerator


bog1987 a scris:

eu sincer va spun sa cumparati jocuri originale




Da?   Poate ne dai tu si ceva bani (milioane)


La categoria "Moralistii de azi,politicienii de maine" 80Inanna SuperModerator pentru colectia de avatare inacceptabile.cele mai "grave" motive:

Avataruri care reprezinta oameni politici a caror vedere trezeste amintiri neplacute.


Avataruri respinse din alte motive - se va specifica la fiecare motivul:

User: 1onutz  Reprezentare a diavolului.

User: blademaster   Referirile la droguri sunt prohibite.

User: fritz   Simbolurile totalitarismului (svastici, seceri) nu sunt binevenite.

User: liliuk   Reprezentare a diavolului.

User: n4pst3r   Asociere ofensiva de simboluri.


@lookatme: Daca crezi ca voi tolera avataruri in care se arata limbi, te inseli. Dovada: ban nelimitat, motivul este punerea la indoiala a indicatiei exprese a unui SuperModerator: sa-ti schimbi avatarul, cerere formulata glumet cu matza aia (la fel ii spun oricarui alt copil care arata limba). Insa tu, in loc sa te conformezi, ai sarit la discutii. N-avem nevoie pe forum de "discutionisti", gaseste-ti alt forum, unde ne poti injura cat iti place, suntem obisnuiti cu asta.


va urma

Modificat de Ed (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
sharky25k
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
sunt membru romania-inedit nu tin la acel forum mi se parte ca esti cam prost la faza asta.... prea prost.

oky sa analizam din perspectiva obiectiva fazele tale...

prima faza de idiot a ta....

in realitate are dreptate daca te uiti la preturile jocurilor si te uiti la un salariu amarat de roman iti dai seama ca nu exista bani si pentru aceasta chestie la romani... poate peste vreo 10 ani.... da vei veni cu ideea stupida ca nu sunt scumpe.... nu te uita ca si un copil copac la jocurile din 2003 ca alea sunt ieftine uita-te la jocurile noi acuma iesite sa vezi ca te sperii de preturi..


La faza cu 80Inanna.... aici ai fost prea prost sincer... regula as implementa-o si eu pe forumul meu dar nu e cazul... ei bine regula a fost foarte buna adica ar fii bine sa citesti un pic de psihologie ca sa intelegi cum mai merge si creierul uman ... ca sa vezi ca fiecare chestie de acolo are o logica.... dar nah din cate vad...tu n u posedezi asa ceva...
oky si ultima idee la faza cu avatarul... ei acolo citez maleficus.... si regula se aplica si pe forumul meu si orice forum care se respecta...


maleficus a scris:


1.un moderator are intotdeauna dreptate
2.cand un moderator greseste se aplica regula 1
ideea e simpla si nici mie nu mi-ar conveni ca un user sa se opuna deciziei mele si sa ma injure... indiferent de sunt admin sau moderator.

mai pune mai pune ca imi place sa corectezi idiotii(daca stii ce inseamna)  


pus acum 15 ani
   
Ed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
sharky25k ceea ce fac eu e o incercare de pamflet(mai mult sau mai putin reusita) la adresa ri,nicidecum o lista de critici la adresa ri si a unei parti din membrii sai.bunul simt ,ma face sa nu-ti raspund cu aceeasi moneda la aprecierile si remarcile tale "obiective" ,facuta din postura unui simplu "membru" ri(cat se poate de onest,desigur) la adresa mea.
iti reamintesc ca furtul nu are circumstante atenuante;iar incercarea ta(emotionanta ce-i drept) de a justifica o practica ilegala si imorala din motive asa-zis financiare mi se pare hilara.eu nu-mi pot permite deocamdata o masina,din cauza "salariului amarat de roman",dara asta nu inseamna ca daca fur una am vreo circumstanta atenuanta.nu cred ca piratarea la noi in tara are numai origini financiare,pe alocuri ea reprezinta o mentalitate.asa cum parintii lor se imbulzesc in strada la ajutoare,la apa sfintita si la bere si mici;la fel se imbulzesc odraslele pe internet dupa "cele mai noi si mai....",etcetc.stiu foarte multa lume care ,nu ca nu are bani,insa nu s-a gandit niciodata sa cumpere macar un cd original,in defavoarea unui alt telefon mobil de exemplu.
partea a doua a discursului tau filosofico-inveninat m-a uimit si m-a amuzat in acelasi timp,,de ce sa nu recunosc.n-am inteles de unde atata patos si atata "arta",prima data.apoi mi-am adus aminte de "intelectualitatea" aplaudaca din epoca ceausista(si din perioada dej de ce nu).daca n-ai scris inca un imn plin de fierbinte elan la adresa forumului iubit,cred ca il ai minte.pupincurismul inca mai dainuie pe ri.bravo.daca nu esti inca "SuperModerator",meriti sa devii,eu te sustin :P


pus acum 15 ani
   
sharky25k
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Mah pamflet... ala... nu niciodata... ma uita-te la mircea badea... In gura presei ca sa vezi ce inseamna pamflet.... ca tu chiar nu reusesti... dai pe langa... cu mult)

pus acum 15 ani
   
electrik cat
Moderator

Din: Kitty Kat Land Miauuu
Inregistrat: acum 16 ani
bai nene de abia se linistise supportul asta cu ri ...si iar ati aparut ......

nu stiu daca o faceti intentionat sau nu si nici nu ma intereseaza prea mult scopurile si intentiile celor de pe ri deci inclusiv tu Ed

tu aici Ed incerci sa aprinzi ceva ...poate chiar interes pt Ri ....

Ceea ce fac ei pe forum nu trebuie sa te intereseze pe tine ...asa e peste tot daca vrei te supui daca nu esti dat afara .END.

in loc sa faceti ceva constructiv pt support veniti cu toate mizeriile ,ce face Maritza si cu ce face aia din capu strazii.

Daca vrem sa vedem cum e pe Ri mergem sa vedem cu ochii nostrii ..... si sincer EU PERSONAL NU AS VREA SA FIU NICIODATA IN LOCUL LOR.


_______________________________________
|| BeautyFarm Forum||TUTORIAL 3XFORUM||Teme pt forumuri ||


pus acum 15 ani
   
Rezo The Red Priest
Membru

Din: www.3xforum.ro
Inregistrat: acum 16 ani
Oau,daca esti mort dupa RI,fa reclama,dar nu pe forumul de suport.

Modificat de Rezo The Red Priest (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Crizzu
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
@ Ed: Sunt convins ca si tu ai reguli similare pe forumul tau, iar daca acestea lipsesc, motivul este probabil lipsa userilor. Am insa o nelamurire.......cum se face ca pozezi ca o persoana plina de principii, cand de fapt recunosti ca forumul tau este copiat dupa RI, cum se face ca nu ai curajul sa te loghezi pe forumul de suport cu userul de pe RI?......esti banat sau ti-e teama ca o sa fi?...... ambele cazuri, denota o oarecare dependenta sau 'invidie' legata de ceea ce inseamna RI.....offff stai putin ca ai spus ceva legat de frustrari. In fine, in calitate de moderator, recunosc faptul ca regulile de acolo sunt cam dure dar trebuie respectate si iti sugerez sa faci la fel si pe forumul tau (formuleaza reguli, impune-le si  respecta-le). Te rog sa te gandesti putin la ceea ce ai scris (intr-un moment de suparare) si vreau sa cred ca nu-ti vei da dreptate. Trebuie sa intelegi ca nici un user nu este adus cu forta pe RI si deci metodele punitive aplicate nu pot fi asociate cu abuzul atata timp cat userul respectiv nu respecta regulile.

Modificat de Crizzu (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Ed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Categorie "Prostitutio in integrum" 80Inanna SuperModerator

Avatarul meu, cand a aparut, a primit aplauzele la scena deschisa ale lui SoDMaster, nu-mi fac nicio problema    Avatarul meu este o artista de circ care jongleaza cu focul, iar semnificatia este chiar asta: protejarea acestui forum (daca stii ce e aia securitatea in informatica) este un pemanent joc cu focul. Oricum, Inanna isi putea permite, citeste mitologia ca sa afli cine a fost     

La inceputul topicului s-a explicat cam ce e inacceptabil, insa multi vor sa iasa in evidenta si, neavand ceva mai bun, isi pun un avatar socant. Cat despre naid, el este un caz special, avatarul lui are un rost, noi il stim. Asta nu inseamna ca toti pot fi la fel. "Quod licet Iovis..." - fii intai Iovi si apoi mai vedem.


The goddess of love and war,[1] who was seen swaggering around the streets of her home town, dragging young men out of the taverns to have sex with her.[2] Despite her association with mating and fertility of humans and animals, Inanna was not a mother goddess, and is rarely associated with childbirth[3]. Inanna was also associated with rain and storms and with the planet Venus(...)
According to one story, Inanna tricked the god of culture, Enki, who was worshipped in the city of Eridu, into giving her the 'Mes'. The 'Mes' (pronounced "mays") represented everything from truth to weaving to prostitution. Inanna traveled to Enki's city Eridu, and by getting him drunk, she got him to give her hundreds (the exact number is unknown, because the text breaks off) of Mes, which she took to her city of Uruk. Upon sobering up, Enki sent mighty Abgallu (sea monsters, from Ab, sea or abyss + Gal, great + Lu, man) to stop her boat as it sailed the Euphrates and retrieve his gifts, but she gave him the slip. This story may represent the historic transfer of power from Eridu to Uruk.


Categorie: "Nu conteaza de esti mic/daca te pricepi un pic" maleficus SuperModerator

SodMaster a scris:


Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???. (...)Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un SuperModerator, va invitam sa contactati Administratorul Forumului pentru a lamuri acesta situatie . In functie de calitatea mesajelor, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului.
Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.


maleficus a scris:

Si acum fara tampenii si vrajeli sau conturi,ete cum sa downloadati de pe rs moca.
1. Instalati Firefox cu update la zi
2.  luati versiunea pt OS-ul vostru( de ex windows )
3. Dati enable in browser la TOR

4. Intrati pe linkul de download.
5. Alegeti Download Free de pe RS.
6. La alt downnload daca va apare ca trebuie sa asteptat ,dati in tor "new identity"
apoi refresh si puteti downloada iar free.


cam atat  ... credite: Maleficus ..adik je



PS: daca folositi de la ISP un proxy de tip Http nu veti putea folosi TOR-ul


maleficus a scris:

merge dar trebuie sa il configurezi klumea.


maleficus a scris:

  merci merci e bine sa iti fi admin   

am scos eu si 57 de mb anu trecut


maleficus a scris:

:uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:


Modificat de Ed (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
SATURNAL
Membru

Inregistrat: acum 16 ani

Ed a scris:

iarasi


E  foarte  evolutionista  aptitudinea  de  a  descoperi ( perpetuu) ca  oamenii  fac  sexx  si  de  amorul  artei  nu  doar  mecanico-incubationist  pentru  procreere  .  Sa  atingi  si  sa  legi  definitiv  un  nick  si  un  avatar(Inanna)  de  un  amanunt  cu  o  anumita  tematica  (  aia  la  care  isi  dau  pustii  coate  si  rad  cand  se  etaleaza  educativ  la  scoala  )  mi  se  pare  misogin  si  chitibusar  ,  echivalentul  ar  veni  sa  acuzi  tot  poporul  saturnalia  ( warez )  pentru  orgiile  din  antichitate .  So  ?
Ti  s-a  aratat  o  directie  oficiala  oarecum  -  vezi  sfaturile    Electrick  cat   privind  regulamentul  Ri -  a  pus  un  diagnostic  complet   ,  nu  suntem  simpatizanti  ri  ,  dar  adevarul  e  de  partea  lor  ,  puteau  concepe  si  aplica  un  regulament  spartan ,  inutil  de  contestat  din  pdv  organizatoric  ,  de  aceea  posturile  tale  apar  ca  reclama  mascata  forumului  tau  mult  iubit  .  Chiar  daca  ai  vrut  sa-ti  iasa  alta  socoteala  .  Maleficus  scrie  lejer  bineinteles  ,  ce  rost  ar  avea  sa  piarda  timpul  incondeind  un  text  altruist  la  nivelul  la  care  scripturile  au  f  putine  taine  pt  el  ,   iti  arata  o  directie  ,  tu  zici  merci  iar  restul  deduci  ,  ca  sa  nu  primesti  mura  in  boca  ,  plastic  vorbind .
mozii  ri  au  posturile  bine  puse  in  balanta  ,  isi  fac  treba  f  bine  ,  daca  vrei  sa  vedem  mai  clar  ce  anume  sugerezi  prin  postul  asta  ,  creeaza  un  imperiu  3xforum  ,  sterge  ri  din  statistici  si  clasamente  si  atunci  vom  lasa  armamentul  jos  ,  luam  mandolinele  si  venim  la  balconul  matale 




_______________________________________
http://black white.3xforum.ro/

pus acum 15 ani
   
Rezo The Red Priest
Membru

Din: www.3xforum.ro
Inregistrat: acum 16 ani
Well,Ed ne bucuram ca ne facı atat de multe cıtate cu RI.
Aı vaga ıdee ca nu ne paste grıja de ce fac aıa de pe RI?
Tı-aı facut reclama ta tradıtıonala,acum poti sa nu ne maı ''uımestı'' cu extremele tale cıtate.


pus acum 15 ani
   
Ed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 15 ani
Categorie "Cascadorii rasului"
1.sec_1970
pe lista neagra

La fel si eu! Adevarul e ca mananca multe resurse, dar merita! Il am de mai mult de un an si nu am avut absolut nici o problema!
Adevarul e ca scaneaza instantaneu tot ce deschizi si daca e ceva ... imediat carantina si alarma!
Daca insisti si o cauti cu lumanarea... nu te scapa nici mama antivirusilor!

Shaggy
Membru Puf

Ajutati-ma cred ca am Mama Virusilor!!!!!! Am incercat BitDefender,F-Secure,Trend  Micro Internet security,Kaspersky 6.0 Internet Security!!!!!!


pus acum 15 ani
   
ATC
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
Ed ... multumim pentru reclama !!! 

Tine-o tot asa !!!!!    "RESPECT" !!!!

       


pus acum 15 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani

Ed a scris:

The goddess of love and war

Greu te-ai mai prins...   

Ed, ştii de ce forumul tău copiat după RI nu merge ?  Pentru că n-ai reuşit să mă copiezi şi pe mine.


_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 15 ani
   
big_evil
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
@Ed iti recomand sa iti faci un blog cu "cele mai tari face de pe RI" si iti garantez ca o sa ai mare succes  

_______________________________________
llllllllllllll----------------------------------------lllllllllllllll
////// \\\\\\
llllllllllllll----------------------------------------lllllllllllllll


pus acum 15 ani
   
extremezone
Membru

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Ed ti-ai luat pastilele in ultima jumatate de ora? 

_______________________________________
EXTREMEZONE - JOIN PIRACY

pus acum 15 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Categorie "Ca cafeaua,ca carameaua"
unic castigator dortom - moderator

dortom a scris:

Eu nu am drept de moderare la "New Software",ca atare eu nu am putut sa-ti sterg postul.Eu doar l-am raportat ca contine trojan,detectat de AVIRA.Postul a fost sters de catre alt moderator de la acee sectiune,in urma raportari mele.Lasand la o parte acest aspect as vrea sa stiu care este garantia ta ca sub acel executabil nu se ascunde de fapt un trojan,se cunosc destule astfel de cazuri in care dupa instalarea unui soft,se activeaza si virusul.Cu ce certitudine pot sa-mi instalez aceasta versiune de Winamp si sa nu patesc nimic(...)


Categorie "Filosof de cartier"
Crizzu - moderator

Crizzu a scris:

Cei care postaza impotriva regulilor privitzi in jurul vostru .... surpriza? nu! traiti intr-o societate guvernata de reguli asa cum sunt bune/rele dar sunt! Socialul este guvernat de reguli in alte conditii se naste antisocialul si implicit apare dezordinea, anarhia. Asa ca fitzi cumintzi va spune cineva care stie ce e banul!! Am dreptate 80Inanna??


Categorie "Vorbe cu duhul blandetii"
caligula_2007

caligula_2007 a scris:

(...)N-am prea inteles ce vrei sa zici, dar daca te iei de mine aiurea, nu conta prea mult pe angajamentul pe care mi l-am luat fata de distinsii moderatori, ca te iau si te plimb prin UE, de nu te vezi! Fara viza, doar cu buletinul! Ce-ai cu mine, bai, tartane?


Categorie "Probleme cu respiratia"
80Inanna moderator

80Inanna a scris:


melisse_15 a scris:



In termeni normali si omenosi, asta se cheama provocare.


Orice spun îţi pute, nu ?


Modificat de Ed_Reloaded (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
you@octiserver
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
mai baiatule , da ce imi pasa mie de fazele de pe ri ..

pus acum 14 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Categorie "Eus sunt mic,nu stiu nimic"
Lsideropulos
Pe lista neagra

...Salutare oameni buni...Nu am nici cea mai vaga idee daca ce scriu acum e pus corect aici...Si,sincer,nici computerul nu prea stiu "cu ce se mananca"...Daca am ales  corect "locul unde sa scriu",spuneti-mi va rog...Daca am dat gres,injurati-ma liber,dar indrumati-ma,va rog...MERCI ANTICIPAT


Categorie "Tare ca bumbacul"
80Inanna
Moderator

80Inanna a scris:


traianalex a scris:

ce tare ai fost tu!    asa-i...? ca bumbacul... asta era si scopul... sa te dai in barci, de asta am si incheiat    te pup! 

Eu nu vorbesc de dragul de a vorbi, iar impunerea regulilor (noi) şi a bunei-cuviinţe se impune, la nevoie, prin măsuri coercitive. Pentru obrăznicia de mai sus stai trei zile pe tuşă.


Categorie "Necesitatile forumului"
Konata-chan
Pe lista neagra

e inacceptabil sa va cacati p voi ba baieti.


pus acum 14 ani
   
maleficus
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
tu de unde ai aparut?

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
coala
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
ed iesti varza

pus acum 14 ani
   
ATC
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 17 ani
@ED_Recycle sau cum te mai cheama ... TINE-O TOT ASA !!!

de cand bati campii aici, numarul user-ilor (...precum si katerinka pe seama ta) A CRESCUT SEMNIFICATIV pe forumul nostru.

   


pus acum 14 ani
   
sudor
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Am si eu o intrebare. Care este explicatie ca forumul romania-inedit dupa ce a fost inregistrat in data de 12-03-2005 in 3 zile a avut colosala reusita de a se inregistra pe forum peste 700 de peroane??? Practic forumul era gol, nici macar nu era indexat in google, nu avea postari etc. Numai in data de 14-03-2005 s-au inregistrat peste 400 de persoane. Ca sa verificati dati la Lista de useri si aranjati dupa data inregistrarii.

_______________________________________
In viata si in natura nu-i nimic fara sudura!

pus acum 14 ani
   
80Inanna
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
@sudor: Adminul a dat un Y! mass message la prietenii amatori de xxx 

_______________________________________
- >1.0e5  useri.

pus acum 14 ani
   
SATURNAL
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Si  noi  am  facut  la   fel     ,  pe  atunci  nu  era  mare  lucru  inn romanica  privind  linkurile  warez  ,  btw  ,  alina  plugaru  era  la  cresa  .  sudor  omule , nu  te mai  mira  ,  nu  ti-a  furat  nimeni  de  pe  RI  din  spectatori  ,  acolo a  fost  ceva  pionierat  ,  plus  curiozitate si  camaraderie  .  Chiar  si  azi  ,   mai  sunt  multi  care  ma  intreaba  daca mai  am  adresa la  saitul '' ala '' .     
salutari  multe  Inanna  ,  mereu  in  fruntea  ostilor     lovely  lady


_______________________________________
http://black white.3xforum.ro/

pus acum 14 ani
   
sudor
Membru

Inregistrat: acum 14 ani

80Inanna a scris:

@sudor: Adminul a dat un Y! mass message la prietenii amatori de xxx 


Vrajeala. Bag mana in foc ca vizitatorii de pe RI nu sunt reali. Folosesc ceva booti, clone, proxy sau mai stiu eu ce...

Oricum RI merita tot respectul pentru userii stransi de-a lungul anilor care se pare ca posteaza si iar posteaza. E lucru mare.

Modificat de sudor (acum 14 ani)


_______________________________________
In viata si in natura nu-i nimic fara sudura!

pus acum 14 ani
   
electrik cat
Moderator

Din: Kitty Kat Land Miauuu
Inregistrat: acum 16 ani
lol     

_______________________________________
|| BeautyFarm Forum||TUTORIAL 3XFORUM||Teme pt forumuri ||


pus acum 14 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Categoria "Despre magari,numai de bine"
80Inanna Moderator

80Inanna a scris:

[RS]
Q: What are Free RapidPoits?
A: (...) You get a Free-RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 5 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour. (...)

Măgarii au ridicat limita, de la 1M la 5M. Asta e explicaţia.


Categorie "Sa invatam sa scriem in limba romaneste"

dortom a scris:


gabbii a scris:

[color=red]cum poti sa stergi un topic ce-ai creat?


Userii nu pot sterge topicurile.Daca vrei ca un topic personal sa fie sters,raporteaza acel topic pt stergere,iar un moderator de la sectiunea respectiva v-a face acest lucru


pus acum 12 ani
   
Ed_Reloaded
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Categorie "Sfaturi de viata"
80Inanna Moderator

80Inanna a scris:


acz a scris:

Un x m-a facut *** pe mail-ul de aici.

In good faith, eu mi-am lasat accesibil mailul aici. El nu, da' cind prinde pe altul scrie ce-i vine la gura.
(...)
Cum fac? (...) un moderator a inchis topic-ul; ca-l plictisea.
(...)
Ce fel de (semi) democratie e asta? eu am inteles de mai bine de 7 ani ca nu chiar democratie, dar ...

Best regards, 

Aș fi șters complet această postare (am șters expresiile și pasajele care foloseau un limbaj inadecvat), dar profit să explic că nici administratorul, nici moderatorii nu pot citi mesajele personale ale utilizatorilor, așa că reclamația poate fi verificată doar dacă reclamantul pune la dispoziția vreunui moderator parola contului său, ca moderatorul să citească el însuși mesajul.

Asta este viața pe net    De obicei astfel de mesaje se ignoră, iar expeditorul este pus pe lista neagră a destinatarului, care i-o va plăti când va avea ocazia.


Categoria "IQ subunitar"
lowie
Membru Puf

lowie a scris:

Cateodata ma uimesc pe mine insumi de cat de 'perspicace' pot fi. Am trimis un mesaj privat si in asteptarea unui raspuns am vrut sa-mi verific inboxul. Dupa un sfert de ora de cautari am renuntat sa-l mai caut si m-am gandit sa cer ajutorul vostru. Asadar, cine este dispus sa-mi explice cum imi pot verifica mesajele private?


Categorie "Ce mai e nou pe frontul de Est?"
gabiandreicristian
Moderator

gabiandreicristian a scris:

Acelasi lucru pot spune si eu!
In noul regulament,pe care il voi propune in curand,se va afla si aceasta problema,a raportarilor fara link justificativ.

Plus, multe altele!
Cine va rezista,bine! Cine nu...


Categorie "Mustrari si bani de drum"
musicismylife952
Pe lista neagra

musicismylife952 a scris:

am primit banare  pana in data de 27.07.2011  dar suntem in luna a opta deci cand imi expira banarea? raymusic19  un raspuns  va rog

// Ţie niciodată...te iei de toată lumea, îi faci pe toţi cum îţi vine la gură, îţi ridici postările, aduci injurii staffului...ne putem lipsi de tine şi de mahalagismele tale fără nicio grijă...călătorie sprâncenată!


Categorie "Atentat la limba romana"
Darth_Sidious


Darth_Sidious a scris:

mie imi place toate temele pacat ca nu se poate face un concubinaj constructiv intre ele.


Modificat de Ed_Reloaded (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
TZOP ?!
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Un click va rog:

pus acum 12 ani
   
ionut83
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Cea mai buna idee e sa cumperi jocuri originale!

_______________________________________
albirea dintilor acasa

pus acum 11 ani
   
copita
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Foarte bun acest forum. Faptul ca fiecare in momentul in care intra pe un forum vor sa-si faca  si reclama nu e un lucru de blamat. Important e sa nu exagereze si sa nu fie asta principalul scop! Cred ca cu totii avem un blog mai mic sau mai mare pe care am dori sa-l promovam!
O zi buna!


_______________________________________
dieta akai berry

pus acum 11 ani
   
ionutbogdan722
Membru

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 11 ani
Foarte bun forumul! Ar trebui mai mult promovat pentru  a strange si mai multi vizitatori!

_______________________________________
tratament pentru caderea parului

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la